TC on the Use of Rapid Profiling/Fingerprinting Techniques to Determinate Food Origin and Verify Food Authenticity
Názov akcie: TC on the Use of Rapid Profiling/Fingerprinting Techniques to Determinate Food Origin and Verify Food Authenticity
Dátum konania od: 22.08.2022
Dátum konania do: 02.09.2022
Uzávierka ÚJD SR do: 13.06.2022
Miesto konania: Virtual Event
Nominácia ÚJD SR: Áno
Poznámka: Zaslaním žiadosti o nomináciu spolu s vyplneným nominačným formulárom na predmetnú akciu účastník súhlasí so spracovaním týchto údajov a s ich zaslaním na Medzinárodnú agentúru pre atómovú energiu (MAAE) vo Viedni. Po odoslaní nominácie na MAAE bude tento formulár skartovaný.
Subjekt: TC on the Use of Rapid Profiling/Fingerprinting Techniques to Determinate Food Origin and Verify Food Authenticity
Prílohy:
MA-0121-2022_22-01015E_NV.pdfAktualizácia: 22.03.2022